Glijmiddel kopen

Glijmiddel kopen? Glijmiddel is een vloeistof die kan worden gebruikt bij seks, voorspel of masturberen. Bij vaginale seks maakt de vrouw van nature vocht aan om de penetratie te versoepelen, soms is dit niet voldoende en is extra glijmiddel gewenst. Bij anale seks is glijmiddel belangrijk, omdat de anus van nature zelf geen vocht aanmaakt.

Waarom glijmiddel kopen?

Glijmiddel gebruik je omdat je de intieme delen gladder en zachter wil maken tijdens de seks of masturberen. De vagina maakt van nature een vloeistof aan die vrijkomt wanneer een vrouw opgewonden is. Bij de ene vrouw is dit meer als bij de ander, vrouwen die minder vocht aanmaken kunnen gebruik maken van glijmiddel om de daad wat soepeler laten te verlopen. Dit hoeft overigens niet alleen fijn te zijn voor vrouwen die minder vocht aanmaken, iedereen kan hier gebruik van maken.

Glijmiddel is na opening 3 maanden houdbaar. Bewaar glijmiddel altijd op een koele en droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht. Houd het uit de buurt van kinderen.

Glijmiddel kopen; hoelang doe je met glijmiddel

Dit kan liggen aan hoeveelheid die wordt gebruikt tijdens seks, voorspel of masturberen. En hoe vaak het wordt gebruikt, is dit dagelijks, wekelijks of maandelijks. Meestal kan er wel een tijdje worden gedaan met een flesje glijmiddel, gemiddeld gaat een flesje van 40 ml 5 x mee.

Glijmiddel kan worden aangebracht op de intieme delen van beide partners. Dit kan worden gedaan voor of tijdens er penetratie plaats vindt met een penis, speeltje of vingers. Dit voorkomt de sterke wrijving op een mogelijk droog gebied. De anus maakt van nature zelf geen vocht aan, dus het is belangrijk hier glijmiddel aan te brengen om mogelijke irritatie tegen te gaan.

De hoeveelheid hormonen hebben invloed op de hoeveelheid vocht die een vrouw aanmaakt. Dit heeft niet alleen te maken met de hormonen, maar ook met leeftijd, zwangerschap, chronische ziektes zoals suikerziekte en bepaalde medicijnen. Vaak wordt er speeksel gebruikt om het wat vochtiger te maken tijdens of voor de seks/het masturberen.

Het nadeel hiervan is dat speeksel maar tijdelijk werkt, het droogt namelijk snel weer op. Om deze reden is glijmiddel op de markt gebracht door een samenwerking van de medisch en erotische sector. De glijmiddelen zijn namelijk niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor meer comfort tijdens een vaginale of anale penetratie, met een penis, vinger of speelgoed voor mannen en vrouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *