Verleid door mijn bloedeigen zus

Ik weet nog dat mijn zus mij ooit eens mee uit eten nam. Het was iets wat zij normaal gesproken niet deed. Als ze zulke dingen doet is het meestal om iets voor elkaar te krijgen. Maar een gratis maaltijd zou ik niet zomaar afslaan dus ik ging met haar mee. Het was een mooi restaurant en wat mij voornamelijk opviel was hoe ongelooflijk sexy mijn zus gekleed was. Als ik met haar op stap ga is het meestal minder sexy. Logisch want ik ben tenslotte haar broer. Maar die avond droeg ze een kort jurkje en ik kon alles goed zien zitten.

Het liet mij niet koud, ik voelde een sensatie door mijn lijf gaan en vooral in mijn kruis. Ik probeerde het gevoel te onderdrukken. Ik had al vaker gevoelens voor mijn zus gehad. Stiekem kijken als ze staat te douchen en dat soort dingen. Ik heb mij regelmatig afgetrokken terwijl ik haar in gedachten had. Ik wilde daar gewoon niet aan toegeven. Even leek het goed te gaan. Tot ik de voet van mijn zus in mijn kruis voelde. Ze had haar hoge hak uitgetrokken en zat met haar blote voet over mijn kruis te wrijven. Daar was ik niet tegen bestand, hoe veel ik ook mijn best deed.

Haar plan was duidelijk. Ze wilde mij in bed hebben. Toch twijfelde ik nog. Totdat ze opstond en ging betalen en voordat ze naar de kassa liep in mijn oor fluisterde dat het gevoel nu wederzijds was. Later kreeg ik te horen dat ze allang wist dat ik haar al die keren had bekeken. Dat maakte het wel duidelijker voor mij. We gingen naar haar huis. Ze woonde inmiddels op haarzelf en had een leuk flatje in het centrum. Daar aangekomen kon ze haar handen niet meer van mij afhouden. Ook ik was wild van geilheid en we trokken de kleren van elkaars lichamen. Ineens sprong ze met haar prachtige naakte lijf in mijn armen en sloeg haar benen om mijn middel terwijl haar kutje over mijn pik wreef. Ik deed mijn handen onder haar billen om haar goed vast te houden. Mijn zus heeft een klein maar ferm kontje en mijn vingers gleden zo tussen haar benen en ik voelde hoe nat ze was. ‘Neuk me tegen de muur’, zei ze waarna ze op mijn oorlel sabbelde. Ik liep naar de muur vlak achter ons en drukte haar met haar rug tegenaan en tilde haar een beetje op.

Ik ben vrij sterk en kon haar net met één arm vasthouden. Ik stuurde mijn lul haast feilloos tussen haar schaamlippen en toen ik haar liet zakken voelde ik mijn harde paal in haar gaan. Ze begon op en neer te bewegen terwijl haar rug langs de gladde muur gleed. Ik had niet gedacht dat mijn zus zo nauw zou zijn maar had het natuurlijk wel gehoopt. Ik liep met haar van de muur weg en besloot haar met haar billen op de eetkamertafel te zetten. Daar deed ze haar benen van elkaar zodat ik kon kijken hoe mijn pik in en uit haar bewoog. Wat was dat een geil gezicht zeg. En dan keek ik naar haar gezicht en kon ik haast niet geloven dat ze van mijn pik genoot. Ik pompte diep in haar en neukte haar hard. De tafel verschoof haast. Uiteindelijk kwam ik klaar maar niet in haar kutje. Ik trok mijzelf op tijd terug zodat ze snel van tafel kon glijden om mij af te zuigen. Daarna spoot ik over haar gezicht en borsten heen. Een aanblik die ik nooit en te nimmer zal vergeten.

Sinds die keer is het hek van de dam. We neuken echt vaak met elkaar. En zelfs heb ik ooit eens met een andere man haar een DP gegeven. Die kerel wist niet dat wij familie waren want ik denk dat hij het dan niet had gedaan. Als jullie willen kan ik daar ook nog wel eens over vertellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *