Kamperen met de buurman

Hallo ik ben Maurice 59 jaar en dit is vorige zomer gebeurt. Mijn buurman is iets ouder als ik begin de zestig. En hij vroeg me of ik mee wilde gaan kamperen. Aangezien ik geen vakantie plannen had vond ik het prima. Hij zei tegen me dat we de volgende dag om 6u00 vertrokken. Zo gezegd zo gedaan. Nog slaperig stapte ik bij hem in de auto. Na dat ik mijn bagage op de achterbank had gelegd. Onderweg naar de camping in Spanje zaten we over van alles en nog wat te praten. En plots draaide het onderwerp uit op seks.

Hij vroeg hoe lang geleden ik nog seks heb gehad. Ik zei anderhalf jaar geleden. Vlak voor ik scheidde met mijn vrouw. Eens op de camping aangekomen reden we naar onze staanplaats en zetten we de tent op. Daarna kleedde we ons om en kwamen we beide in onze zwemslip en badslippers uit de tent. In z’n zwemslip zat een mooie bobbel. We zaten heerlijk voor de tent te praten met een biertje. En hij stelde voor om wat te gaan zwemmen. Ok zei ik. En nu was zijn bobbel nog beter te zien in zijn natte zwemslip.

Ik was benieuwd wat er in zat. ‘s Avonds zaten we nog wat te kletsen voor de tent. En om een uur of twaalf gingen we slapen en daar stond hij naakt met zijn rug naar mij, ik trok vlug mijn slip uit. En toen hij zich omdraaide zag ik een prachtig gevormde besneden lul. Hij keek naar mij en zei ook besneden zo te zien. Ja zei ik. Hij zei de jouwe mag er ook wezen hoor. Ik vroeg hem waarom hij besneden was. Hij antwoordde dat hij als kind uit medische noodzaak besneden was. Ik antwoorde dat ik het had laten doen vlak voor ik ging trouwen. Omdat mijn ex het zo graag wou.

We gingen op onze lucht matrassen liggen en ik nam zijn lul in mijn hand en begon hem te rukken. Hij haalde mijn hand weg en bracht mijn hoofd richting zijn lul. Ik begon hem hard te pijpen. Hij stootte zijn lul tot diep tot in mijn keel. En hij spoot 4 of 5 grote klodders sperma in mijn keel. Ik slikte alles door. En toen zei hij nu mag ik jou leeg zuigen. En na een hevig intense pijpbeurt spoot ik mijn lading diep in zijn keel en hij slikte alles netjes door. En daarna waren we in elkaars armen in slaap gevallen. Een mooie ervaring rijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *