Trio op Koningsdag

Mijn naam is Carolien, 28 jaar en vrijgezel. Heb eigenlijk nooit een trio gehad tot afgelopen April. Toen was ik samen met een goede vriendin die bi seksueel is naar Amsterdam gegaan. Er was een feest aan de gang omdat het Koningsdag was. We hadden al veel voorpret gehad en ze had me al gezegd dat we deze keer een trio zouden scoren met een hele leuke en vlotte man. Nou ik kan jullie vertellen dat het ook echt gebeurd is!

We hadden dus samen een hotel geboekt in het centrum van onze hoofdstad, zodat we na het feesten niet meer hoefden te reizen. Daar aangekomen onze spullen gedropt en we gingen eropuit. Eerst feesten en een drankje doen en daarna hadden we zin om een joint te roken. Amsterdam staat erom bekend en wij wilden dit niet aan ons voorbij laten gaan. We kwamen terecht in een van de vele coffeeshops en daar liepen we twee jongens tegen het lijf, die we beide erg interessant vonden. Ze leken van het leven te genieten en zich nergens druk om te maken. De ene stelde zich voor als Sjon en de andere die ikzelf nog leuker vond hete Jarold. We gingen aan hun tafel zitten op uitnodiging en we rookten samen wat Hasj. Mijn vriendin is dit niet gewend en was echt zo stoned als een garnaal toen de jongens er zin in kregen en ze grapten dat we naar hun boot moesten gaan om daar een kleine afterparty te houden.

Zo gezegd zo gedaan en we belanden op ik moet zeggen een zeer luxe boot. Met meerdere slaapruimtes, een mooie douche en daarbij een volle koelkast en leuk interieur. We praten, lachten, en dronken en uiteindelijk ging Sjon naar zijn bed. Die had teveel gedronken en had het echt gehad. Mijn vriendin en ik bleven over met Jarold en ik besloot hem te verleiden. Ik had zin in seks en deze gozer had goede looks en ik had er een prettig gevoel bij. Ook mijn vriendin zag hem wel zitten en ik vroeg voor de grap of hij weleens een trio had gedaan. Dat bleek niet het geval en ik zei zullen we dat gaan proberen?

Dit liet hij zich geen twee keer zeggen en pakte mij vol op mijn mond. Ik tongde hem en zag hem met zijn handen naar mijn vriendin haar borsten gaan hmmm. Haar tepels stonden gelijk overeind. Ik zei dat hij mijn vriendin wel kon gaan likken en dat ik zijn lul voor mijn rekening zou nemen. Hij lachte en dook tussen de benen van Sandra. Deze genoot en ik besloot hem te gaan pijpen. Dit kon hij waarderen merkte ik want zijn pik werd steeds groter en dikker. Deze leuke man had niet achteraan gestaan en had zeker een pik van 21 cm en 4 dik. Ik pijpte hem gulzig en door de drank probeerde ik hem te deep throaten, dit lukte me bijna tot mijn vriendin het overnam. Hij begon nu mij te likken en ik schokte en kwam direct klaar zo geil was ik. Hij proefde mijn kutsap en befte heerlijk door tot ik aangaf dat ik geneukt wilde worden. Hij kwam voor me zitten en stak zijn lul zo naar binnen en pompte flink door terwijl mijn vriendin lag te kijken. We hebben nog heerlijk genoten die avond/nacht en toen hebben we een taxi gebeld om ons bij het hotel te laten afzetten. Missie geslaagd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *